Hoe vervoer je een baby: De beste manieren


baby vervoeren

Het vervoeren van een baby kan lastig zijn. Je moet rekening houden met veiligheid, comfort en bruikbaarheid als je wilt weten wat de beste manier is om met je kleintje te reizen. In deze blogpost bespreken we drie manieren die veilig, gemakkelijk en comfortabel zijn: lopend, in de auto en op de fiets!

Je moet veel dingen meenemen als je een baby gaat halen. Hoe vervoer ik mijn kind veilig? Je kunt een mooie wandeling maken met de kinderwagen, of in de auto stappen en op één stoel gaan zitten, terwijl je er ook veilig achter kunt zitten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over achteruitrijden! Als ze oud genoeg zijn (meestal 2-3 jaar), vinden kinderen het misschien ook leuk om te fietsen – zo niet, dan is gewoon lopen het beste, want dan telt elke minuut tot er weer een dag thuis is.

Kinderwagen

Als nieuwe ouder is een van de eerste dingen die je voor je kleintje moet kopen, een eigen kinderwagen. Het is belangrijk dat dit item direct kan worden omgebouwd tot een gemakkelijk te vervoeren en comfortabel bed wanneer het niet in gebruik is! Tegenwoordig zijn er veel kinderwagens met een zitje eronder; bovendien moeten er dekens en lakens speciaal voor worden gemaakt, net zoals mama dat zou willen – zo heeft iedereen alles bij zich wat hij of zij nodig heeft tijdens de uitstapjes, waar we ook naartoe gaan.

Een goede tip is om een aankleedkussenhoes als hoeslaken te gebruiken. Leg de hydrofin luier erin en maak vervolgens het kinderwagenbedje op zoals je dat bij een wiegje of bassinet zou doen; zorg ervoor dat je kind het niet te warm of te koud heeft voordat je er nog een laagje kleding overheen legt (of afhaalt).

De beste manier om je baby veilig te houden tijdens de zomerhitte is door ervoor te zorgen dat ze goed gekleed zijn. U moet hun favoriete deken of teddybeer inpakken, samen met een extra set kleren voor het geval er iets vies nat wordt!

Het weer kan onvoorspelbaar zijn, dus het is belangrijk dat u alles meeneemt wat hierboven staat voor elke situatie (zonnige dag; zware regen).

Autostoel

Als u met uw baby op reis gaat, is het verplicht om hem in het juiste autostoeltje te zetten! Dit is niet alleen goed voor de veiligheid, maar geeft ook gemoedsrust omdat je weet dat je niets anders kunt doen dan rijden. Helaas kan het kiezen van een type of model overweldigend zijn, omdat niet alle autostoeltjes voldoen aan de Europese normen (met ECE-goedkeuringsmerk). Gelukkig heeft ons team wat onderzoek gedaan naar welk type het beste past bij beide gewichtsklassen van 9 kg – 18 kg.

U kunt uw autostoeltje als accessoire voor uw kinderwagen gebruiken om het reizen gemakkelijker te maken. De baby zit ongeveer 2 uur voordat hij weer verschoond moet worden vanwege potjestraining of andere factoren zoals slaaptekort, dus dit systeem geeft u meer vrije tijd.

Op de fiets

Wanneer je baby zelfstandig rechtop kan zitten, mag je hem/haar meenemen in een zitje voorop de fiets. Dit is vaak tussen 6 en 9 maanden oud wanneer ze klaar zijn voor deze nieuwe fase! Let er wel op dat u de fietstochtjes niet te lang maakt; baby’s die nog niet kunnen zitten, moeten dicht bij huis blijven, want langere ritten kunnen erg vermoeiend zijn voor jonge lichaampjes. Als u een (of meer) kinderzitjes voor op de fiets koopt, controleer dan altijd of het een Europees goedkeuringsmerk heeft voordat u het koopt – deze kleine jongens hebben veiligheidsuitrusting nodig, net zoals wij dat hier hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *