De bolderkar: De oplossing voor grote gezinnen


bolderkar

Het is moeilijk om je de laatste keer te herinneren dat je naar de kruidenier ging zonder je kinderen op sleeptouw. We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om alles op ons lijstje te krijgen en tegelijkertijd op de kinderen te letten. Maar wat als ik je vertel dat er een oplossing is? Het heet de Bolderkar.

De bolderkar werd oorspronkelijk ontworpen voor grote gezinnen die op een handige manier samen wilden winkelen, maar nu worden ze gebruikt door iedereen, van moeders met peuters op sleeptouw tot gepensioneerde stellen die boodschappen willen doen. Ze zijn zelfs populair bij mensen die alleen wonen vanwege hun veelzijdigheid en eenvoud.

Er is een oplossing voor het grote gezin waar moeder alleen boodschappen wil doen met 3 of meer kleine kinderen. Dit artikel beschrijft hoe Nederlandse ‘bolderkars’ populair zijn in heel Europa, en wat mogelijke toepassingen in uw dagelijks leven.

Wat is een bolderkar?

Op een warme dag op het platteland kun je er zeker van zijn dat ik mijn handkar door de hoofdstraat duw. Het is niet zomaar een karretje – het heeft vier wielen en is geschikt om over wegen met kuilen te rijden of over boomstammen die door omgevallen boomstammen van bovenaf over de weg zijn gelegd! U vraagt zich misschien af waartoe zo’n uitvinding dient? Nou, ik zal het je vertellen: soms worden mensen ziek als ze de hele dag op daken werken (zoals boeren vaak doen) en dan hebben ze iets stevigs nodig, maar licht genoeg om door één persoon gemakkelijk te kunnen worden opgetild; zelfs als we met z’n tweeën waren, zouden we het niet zonder hulp afkunnen omdat sommige gebouwen te hoog zijn.

Waar kan een bolderkar voor gebruikt worden?

Het vervoeren van grote, zware voorwerpen is gemakkelijker met de hulp van een bestelwagen. Het is beter als u de tijd neemt en vooruit plant voor eventuele jouneys die nodig kunnen zijn – vooral als het gaat om het vervoeren van kinderen of huisdieren.

De bolderkar is een geweldige manier om kinderen te vervoeren. Kinderen vinden het heerlijk om rondgereden te worden en ze zullen veel plezier hebben als ze met u meelopen of in de wagen zitten tijdens pauzes van het joggen of steentjes overslaan op een meer. Wat hun voorkeur ook moge zijn! U kunt eten meenemen voor iedereen tijdens uw uitstapje zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over rugzakken die hen zwaarder maken. Want deze babydrager kan gemakkelijk aan de zijkanten van de meeste wagens worden bevestigd, dus dat is niet nodig.

Handig voor puppy’s

Puppy’s mogen vaak nog niet zo ver lopen. In deze situatie is een handkar ideaal! Zodra de hond genoeg heeft gelopen, kan hij erin en dan ga je samen verder zonder problemen met plas- of gaspauzes tussendoor- dat betekent meer tijd voor de band 😉

Deze praktische bolderkar is gemaakt van aluminium buizen, waardoor hij gemakkelijk klein op te vouwen is. De lage instap met treeplank achteraan zorgt ervoor dat kinderen zelf in hun zitje kunnen stappen en niet hoeven te worden opgetild. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, waaronder grotere modellen die zijn uitgerust met handremmen voor het nemen van afdalingen, zoals in zandduinen! Er is zelfs een accessoirekit met alles wat kinderen tijdens hun ontdekkingstocht nodig kunnen hebben, van hoezen of kinderzitjes tot hangmatten, zodat ze altijd comfortabel zitten, waar het leven hen ook brengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *