De juiste wandelwagen of buggy kiezen: Weet waar je naar op zoek bent


kinderwagen of buggy

Hoe vaak ben je niet op zoek geweest naar een nieuwe wandelwagen of buggy? Toen ik zwanger was van mijn eerste kind, had ik geen idee waar ik naar moest zoeken. Er zijn zoveel verschillende soorten buggy’s en wandelwagens dat het overweldigend kan zijn om uit te zoeken welke het beste bij je behoeften past. In deze blogpost bespreken we de kenmerken die belangrijk zijn bij het kiezen van een wandelwagen of buggy, evenals onze topkeuzes.

Zodra je hoort dat je baby op komst is, zijn er zoveel dingen die gekocht moeten worden. Een kinderkamer? Kleding en een kinderwagen of gewoon van elk één voor verschillende gelegenheden- dit artikel zal je helpen!

Wat zijn de verschillen?

Helaas worden de eerste maanden van een baby vaak doorgebracht in bedrust. Maar je kunt je troosten met de wetenschap dat zelfs als je de hele dag naast je vader of moeder op de bank slaapt terwijl zij hard werken om ouders te worden, je je trouwe buggy aan hun zijde hebt! Je kleintje zal veilig zijn tegen wind en regen met net genoeg bedekking van stof om hem heen zodat er niets doordringt in die gevoelige huidgebieden. Wanneer zes maanden zijn verstreken sinds de geboorte.

Er zijn veel leveranciers van de all-inclusive kinderwagen. U kunt beginnen met een wieg en die vervangen als uw kind ouder wordt of meer bescherming nodig heeft tegen verkeersongevallen, zoals autostoeltjes waarmee het ook comfortabel in zijn nieuwe auto kan meerijden.

Met dit systeem kun je het onderstel voor je zitje kopen en dat vervolgens combineren met andere onderdelen die passen bij hoe oud je kind wordt. Als ze ongeveer een jaar oud zijn, gebruik je ze in combinatie als een voordelige buggy totdat kinderen dit soort kinderwagens of autostoeltjes niet meer nodig hebben! Er zijn veel aanbieders zoals Chicco Stokke Maxi Cosi Inglesina Bugaboo Kuerig (spreek uit als ‘kok’) Koelstra – kies verstandig zodat ze goed bij elkaar passen.

Wat zijn de voordelen van een degelijke buggy?

Een buggy is een zitje met vier wielen, dat je vooruit kunt duwen. Hij kan compact en handelbaar worden opgevouwen. Zodat het niet te zwaar is voor je rug als je er ooit een moet dragen in openbare ruimtes waar mensen er niet aan gewend zijn of als er een open parkeerplaats in de buurt is. Omdat de meeste buggy’s licht genoeg zijn dat ze niet veel plaats innemen als ze zijn opgevouwen en daarna weer zijn opgeborgen. Perfect als je kinderen wilt meenemen, maar gewoon nog niet weet welke maat.

Met een buggy kunt u vele jaren vooruit. Je zult de kinderwagen gemakkelijk kunnen gebruiken tot je kind ongeveer 4 jaar oud is met producten van goede kwaliteit zoals die van Bugaboo of Maxi-Cosi die een hele tijd meegaan, afhankelijk van hoe vaak ze worden gebruikt.

Een buggy is erg handig: je kunt hem overal mee naartoe nemen, zelfs als handbagage op vluchten. Je kunt de buggy aan je stewardess geven voordat je aan boord gaat en hem na het opstijgen weer terugkrijgen, zodat je geen lastige wandeling door de luchthaven hoeft te maken vanwege kleintjes die weigeren zonder hun ouder te lopen.

Als je met een kinderwagen reist, is het belangrijk dat de luchtvaartmaatschappijen deze toelaten op de bagageband. Sommige soorten bagage mogen niet mee in het vliegtuig, dus controleer dat van tevoren! Eenmaal in de luchthaventerminal of aan boord van uw vlucht- nogmaals, blijf in de buurt want er kan nog steeds controle nodig zijn. En ga dan naast vrienden zitten die om beurten hun kleintje vasthouden terwijl ze al deze rare zaken doen (geen woordspeling bedoeld).

Bij het kiezen van een kinderwagen, is het belangrijk om het type wielen te overwegen en of ze geschikt zijn voor uw behoeften. Als u de buggy bijvoorbeeld alleen op het droge gebruikt, kies dan voor buggy’s met zwenkwielen en terreinbanden die op elke ondergrond goed werken; als u echter naar buiten gaat, moet u rekening houden met natte of zanderige stranden, want deze types kunnen gemakkelijk verstopt raken door hun gebrek aan tractie in vergelijking met andere modellen (bijv. luchtbanden). Het klinkt misschien als gezond verstand, maar zorg ook voor voldoende opbergruimte binnenin. Je weet maar nooit welke verrassing je te wachten staat.

Een kinderwagen kopen voor je baby is een investering waar je geen spijt van zult krijgen. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om zowel de kinderwagen als de paraplu te kopen, maar het is ook gemakkelijk genoeg om het met slechts één van deze artikelen te doen indien gewenst – plus ze zijn veel goedkoper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *